Design & Advies

De bouw van een nieuwe broederij of de renovatie van een bestaande is een kwestie van veel wikken en wegen: Er bestaat niet zoiets als one size fits all. Belangrijke beslissingen kunnen een cruciale invloed hebben op de uitkomst. Om te zorgen dat u de juiste keuze kunt maken en onnodige kosten bespaart, geven wij vooraf advies op locatie.

Tijdens dit gesprek zullen we samen de wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Om uw bedrijf een optimale start te geven, dragen wij praktische oplossingen aan waarbij u mag rekenen op zoveel mogelijk kostenbesparing. De service beperkt zich niet tot het grofweg leveren van de goederen. Samen ontwerpen en bouwen leidt namelijk tot het beste resultaat.

Hatchcon begrijpt dat het managen van een broederij uiterst ingewikkeld is. Elke fase van het broedproces bestaat uit verschillende complexe factoren die de uitkomst en kwaliteit beïnvloeden. Daarom bieden wij naast advies vooraf ook troubleshooting aan. Hier adviseren wij u in de gevoelige stadia van het broedproces en geven u oplossingen voor problemen die u onder andere kunt tegenkomen bij de opslag van de eieren, klimaatcontrole, renovatie en kuikenverwerking.