Bedankt voor uw bezoek op de VIV 2018

Namens het Hatchcon team, hartelijk bedankt voor uw bezoekje aan onze stand op de VIV 2018. Zoals altijd was het een groot genoegen om u te zien, bij te praten of te leren kennen. Mocht het zo zijn dat wij enkele vragen niet hebben kunnen beantwoorden, aarzel dan niet om contact op te nemen op info@staging.hatchcon.nl. Wij kijken er naar uit om u van dienst te kunnen zijn.

Euro Tier 2016 was een groot succes, bedankt!

Namens het Hatchcon team willen wie iedereen hartelijk bedanken voor de belangstelling en het brengen van een bezoekje aan onze stand tijdens de Euro Tier 2016. Dankzij u mogen wij terugkijken op een intensieve week waar we de gelegenheid hadden om professionals vanuit de hele wereld te ontmoeten. Zoals altijd was het een groot genoegen om u te zien, bij te praten of te leren kennen. Mocht het zo zijn dat wij enkele vragen niet hebben kunnen beantwoorden, aarzel dan niet om contact op te nemen op info@staging.hatchcon.nl. Wij kijken er naar uit om u van dienst te kunnen zijn.

Bekijk onze nieuwe video!

Niet vanuit de boeken, maar vooral uit de praktijk van een broederij, leren wij iedere dag weer een beetje bij. Met deze nieuwe kennis en expertise dragen wij bij aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen van onze klanten.

Het mooie is dat we door het delen van onze passie, mogen meedenken over de bedrijfsinrichting van onze klant en daarmee meebouwen aan de toekomst.  Bedrijven laten groeien met tweedehands machines, dat is echt duurzaam.

Ondernemer van het Jaar 2016, gemeente Putten

Met trots mag Hatchcon zich ‘Ondernemer van het Jaar gemeente Putten’ noemen! Een mooie blijk van waardering voor het werk dat wij al jaren met veel plezier doen. De jury stelde in het rapport dat de combinatie van het zelf uitoefenen van een broederij, de handel in machines en onderdelen, de service en de kennisexpertise Hatchcon tot een uniek bedrijf maakt. Wij zien deze prijs als verdienste van alle collega’s en partners en danken iedereen voor de goede samenwerking.”